Všetky jedlá sú pripravovené
výlučne z čerstvých surovín.

something about us

Reštaurácia

Luxusná reštaurácia s kapacitou 60 osôb je ideálnym miestom pre gurmánsky zážitok, o ktorý sa postarajú profesionáli v našej kuchyni. K reštaurácií patrí veľkolepá letná terasa s unikátnym výhľadom a kapacitou až 120 osôb. Business salónik s kapacitou 24 osôb je ideálnym miestom pre menšie rodinné posedenia, alebo obchodné stretnutia. V reštaurácií si môžete pochutnať na špecialitách kuchyne varenej výlučne z čerstvých surovín.

Reštaurácia v číslach

    • 60
    Kapacita reštaurácie

    Reštaurácia s kapacitou 60 osôb.

    • 120
    Kapacita terasy

    Letná terasa s kapacitou 120 osôb.

    • 24
    Kapacita salónika

    Business salónik s kapacitou 24 osôb.

Fotogaléria

Pre nerozhodných

z našej ponuky odporúčame tieto špeciality

team member big image

Slepačia polievka

s cestovinou, mäsom a zeleninou

Pre mnohých z nás sa klasický vývar z kuracieho mäsa a čerstvej zeleniny stal akoby symbolom nedele. Vôňa takto pripravenej domácej polievky totiž k sviatočnejšiemu obedu patrila už v časoch minulého režimu. Radíte sa medzi tých, ktorí na túto tekutú lahôdku nedajú dopustiť? V tom prípade neváhajte po nej siahnuť aj pri niektorých zdravotných ťažkostiach. Priaznivé účinky kuracieho vývaru poznali naše staré mamy a potvrdili ich aj vedci súčasnosti.


signature
team member big image

Kačacie prsia

na pomarančovo-ríbezľovej redukcií s karfiolovým pyré a soté zemiakmi

Pre mnohých z nás sa klasický vývar z kuracieho mäsa a čerstvej zeleniny stal akoby symbolom nedele. Vôňa takto pripravenej domácej polievky totiž k sviatočnejšiemu obedu patrila už v časoch minulého režimu. Radíte sa medzi tých, ktorí na túto tekutú lahôdku nedajú dopustiť? V tom prípade neváhajte po nej siahnuť aj pri niektorých zdravotných ťažkostiach. Priaznivé účinky kuracieho vývaru poznali naše staré mamy a potvrdili ich aj vedci súčasnosti.


signature
team member big image

Grilovaný filet lososa

na krémovom špenáte s gratinovanou domácou holandskou omáčkou

Pozornosť lákajúce ružové až červené mäso, na jazyku sa rozpúšťajúce diétne a lahodné mäso ryby, pochádzajúcej z vôd ďalekého Atlantického oceánu. Losos je ryba známa najmä gurmánom, labužníkom, ktorých si získala svojou podmanivou jemnou chuťou, a netypickým, takmer žiadnym „rybacím zápachom“. Navyše, lososové mäso je veľmi diétne, nízko energetické a aj preto, mnohí odborníci práve lososa pokladajú za najzdravšiu rybu pre organizmus človeka!


signature
team member big image

Zapekané avokádo

preliate jemnou sýrovou omáčkou

Pozornosť lákajúce ružové až červené mäso, na jazyku sa rozpúšťajúce diétne a lahodné mäso ryby, pochádzajúcej z vôd ďalekého Atlantického oceánu. Losos je ryba známa najmä gurmánom, labužníkom, ktorých si získala svojou podmanivou jemnou chuťou, a netypickým, takmer žiadnym „rybacím zápachom“. Navyše, lososové mäso je veľmi diétne, nízko energetické a aj preto, mnohí odborníci práve lososa pokladajú za najzdravšiu rybu pre organizmus človeka!


signature
team member big image

Maracuya Crème Brûlée

s marakujou

Crème Brûlée je klasikou Francúzskej kuchyne. Je to hustý vaječno-vanilkový krém delikátnej chuti, ktorý sa posype cukrom a zapečie dozlatista špeciálnym plynovým horákom, čím sa nad vanilkovým krémom vytvorí chrumkavá, karamelová škrupinka bez toho, aby sa krém príliš zohrial.


signature